Fotokonst

Välkommen till min fotokonst som just nu går att köpa via min printshop. Här hittar du fotokonst med mycket natur och välbefinnande i fokus. Fotografierna är inspirerade av naturen, meditation och mental närvaro för att skapa en avkopplande känsla och att komma tillbaka till här och nu. Fotografierna skänker värme till kala väggar och inspirerar till en varm och harmonisk inredning.


Välkommen in och titta och läs kort om de aktuella kollektionerna BLÅ DRÖM, VÄRME, SKOG, HAV, BLOMSTERGLÄDJE, VÄXA, LANDSKAPSHISTORIER, LÅNGSAM OMTANKE, FJÄLL och den tillfälliga kollektionen JOYFUL AWARENESS.


& annat


Fotografier & Mindfulness


.

Foto & mindfulness

Fotografier för en stunds stillhet. Sju fotografier och mindfulnessövningar för daglig reflektion och inre lugn, samlade i ett litet mjukt grått kuvert i fleece (A5). Lätt att ta med vart du än går, vart du än är.

Pris: 179 kr

Till butiken

Vykort

Lady Bloom

Detta vykort i a5, printat på matt akvarellpapper har jag tagit fram till förmån för att stödja Cancerfondens arbete mot bröstcancer. Blommorna i fotografiet, höstaster i rött och rosa och vitt har pressats i en växtpress och sedan formats som en kvinna, kan du se henne?

Pris: 79 kr / st hälften går till Cancerfonden

Till butiken

.