Rådgivning , bollplank till bildidéer, bildpolicy och bildstrategier

KONSULTATION


Vissa vet exakt vilket bildmaterial de behöver och vill ha, andra inte. Här hjälper Rankellfoto gärna till i den kreativa processen som rådgivare och bollplank i den kreativa processen. Bildidéer men även mer strategiskt med bildpolicy och bildstrategi.


Distans Fotografering

Istället för att resa för att delta i en fotografering kan företag helt enkelt skicka sina produkter till Rankellfoto.

Rankellfoto tar de foto som företaget behöver och skickar tillbaka produkterna sen.


HUR GÅR EN distans fotografering TILL?


Vi diskuterar ditt fotoprojekt via telefon eller på skype eller zoom och sedan kommer Rankellfoto att skapa en mood board, så att vi kan fastställa den stil du letar efter. Du får också svara på en inledande checklista med frågor kring specifika områden såsom format, varumärke, målgrupp etc.

Rankellfoto förbereder fotograferingen och fixar relevant rekvisita och bakgrunder och företaget skickar produkterna så att Rankellfoto kan börja fotografera dem. Rankellfoto stylar och fotograferar produkterna, skickar några test bilder och sen fotograferas produkterna enligt överenskommelsen. När fotona har redigerats får företaget dem via ett lösenordskyddat onlinegalleri och produkterna skickas/lämnas tillbaka.HÅLLBARHETSKOMMUNIKATION

SAMARBETE RANKELLFOTO & LOTTA IHSE

Hjälp och stöd med marknads- och kommunikationsstrategi, textarbeten, copy och en del AD-jobb såsom loggor, tonalitet och formspråk, varumärkesbyggande samt affärsutveckling mot hållbart företag och företagande erbjuder Rankellfoto i samarbete med Lotta Ihse. Lotta är en god vän och frilanskollega till Rankellfoto. Lotta har en lång och gedigen bakgrund med flera års erfarenhet inom dessa områden. Tillsammans kan vi arbeta fram en hållbar strategi, texter och en personlig bildbank för hållbarhetskommunikation och varubyggande utåt, mot den målgrupp man vill engagera och inspirera.

Vi Ser framemot att hjälpa till, hör av dig!