October 8, 2020

Drömmar & höst

Lifestylefotografering, Medveten fotografering

Vad drömmer du om?


Drömmar och visioner är som jag så fint läst någonstans " a lifestyle moodboard" och jag gillar verkligen den beskrivningen. För visst är det väl ändå så att om vi inte har våra drömmar och visioner så blir allting lite så där mer lagom långtråkigt och det där ekorrhjulet kommer att snurra fortare för varje dag. Drömmar och visioner får vara storslagna och det finns liksom inga begränsningar i det. Det finns ingen besvikelse inräknat eller krav på prestation. Det är bara något vi alla har rätt att ha, något vi får lov att gå och njuta och mysa till där inne i vårt egna lilla sköna mentala rum.


Hösten och mörkret kan verkligen inspirera till just det här, att börja utforska och ge sig hän åt sina drömmar och visioner. Att skapa sin egen moodboard för just det där man drömmer om. Jag har precis en sådan moodboard på mitt nattduksbord bredvid min säng.

Med hjälp av inspirationsbilder från pinterest har jag satt samman ett kollage av bilder som symboliserar mina drömmar och visioner. Sedan har jag printat ut det till ett litet vykort som nu får ligga där tillsammans med min lilla anteckningsblock, idebok som också har en given plats bredvid min säng.


En filt, en stol, lite kaffe och en lugn stund i trädgården kan vara just den plats där du kan sätta dig att fundera på din "vision moodboard", eller vilken annan lugn plats som helst. Kanske köksbordet är den plats som ger dig mest inspiration eller varför inte ta cykeln och bege dig ut till någon skön plats som du gillar.


Så vad är min dröm och vision då? jag har många men om jag ska avslöja någon liten bild på mitt vykort där bredvid sängen så är det en egen stor rymlig plats för fotografering, gärna på landet någonstans, nära hem. Ett ställe med stora fönster där dagsljuset får flöda in. En plats för kreativa möten och roliga projekt och samarbeten.

Men tills vidare är jag glad och nöjd för min studio15kvadrat, en plats för fotografering och möten där med, om än i ett litet mindre format. Härliga ställen att fota på finns det gott om och en del av det roliga är faktiskt att leta upp och hitta de där perfekta platserna, så kanske drömmar kan förbli just drömmar, vi får väl se...


Drömiga kramar


//Jessica

“Visions does not meet formal requirements for realism, timeliness or measurability, its a lifestyle moodboard”

Samarbeten

skapa visuellt innehåll


Just nu söker jag samarbete med kreativa, kvinnliga entreprtenörer som arbetar för en hållbar livsstil. Tillsammans skapar vi visuellt kreativt innehåll för sociala kanaler och marknadsföring.

Jag vänder mig främst till entreprenörer inom inredning, gårdshotell, bed & breakfast, pensionat , e-handel, hållbart mode, hälsa - träning - meditation och coachning, ekologisk och hållbar mat, odling, blommor och växter, plantskolor, hantverkare och små mysiga skånska utflyktmål.

Läs mer