February 24, 2021

Vår i luften

Hem, Produktfoto

vårkänslor..


Absolut är de här, vårkänslorna och en förhoppning om ljusare dagar. Om man går ut på en morgonpromenad innan alla vaknar hör man fåglarna som mest intensivt. Alla sinnen är öppna denna tid på dagen, så kanske det är därför man hör dem så där extra mycket. Det känns härligt. Med en stor längtar rör vi oss mot ljusare tider.

Underbart!

Nya produkter hos Waldraud andas också en massa vår. Hållbara produkter i klara färger ger energi. Vi fotograferade några av dem, en sen kväll hemma i min hemmastudio med min nya uppdaterade studioutrustning, och att det var mörkt när vi var klara är svårt att se. Kul att skapa innehåll och bildmaterial på de här olika sätten. Att jobba både med studioljus och naturligt ljus. Ljus i alla former.

Även fast jag just nu längtar som mest till att det naturliga ljuset fullkomligt ska överösa oss i sköna vårdagar! Vintertid blir sommartid om 4 veckor...precis så. Det sköna med säsonger, och årstider. Förändring i tempo och stämning under året och för oss. Vi hänger med och njuter,


//Jessica

Waldraud: Vij5 Pigments & Porcelain Cups. UAU PROJECT Vase