Föreviga ditt Blomsterminne

“Jag måste alltid, alltid ha blommor”

Vackra blommor får vi vid flera tillfällen under livet. Blommor som betyder mycket och skänker dig blomsterglädje, både när vi vill fira och när vi behöver lite omtanke. Tyvärr får vi njuta av dem under allt för korta stunder. Så här kom iden om att föreviga din blomsterglädje. Jag hjälper dig att skapa fotokonst av dina blommor som du vill föreviga. Vackra trädgårdsblommor, dina dahlior, brudbuketten, födelsedagsbuketten, välkommen till världen buketten, och precis vilka blommor som.

Personlig Fotokonst Dina blomsterminnen

Fotokonst av Din Blomsterglädje packar vackert in dina minnen i ett fotografi kring just det du där och då kände när du hade, fick dina blomster.

...och blomster kan vara så mycket, du har odlat dem själv, du har fått dem av någon som betyder mycket för dig, du ser dem längs vägkanten där du går en speciell tid på året, brudbuketten som du aldrig vill ska vissna eller bara den där lilla plockade buketten med små fingrar,

Din Blomsterglädje är din och kan vara precis vilka blomster som helst

Personlig fotokonst Dina blomsterminnen
Fotokonst Dina Blomsterminnen
Fotokonst Dina blomsterminnen

FAQ

Hur går bokningen till?

Du skickar ett mail till jessica@rankellfoto.com med information om vilka blommor, din blomsterglädje som du vill föreviga. Utifrån detta skickar jag ett frågeformulär med några korta frågor kring olika typer av stiltyper. Du kan välja på minimalistiskt eller mycket. Mystiskt eller ljust.
Liggande eller stående. Hur många fotografier - en eller en serie om tre som passar ihop
Ljus eller mörk bakgrund.
Närbild, bukett eller ensamt eller i miljö (med t ex människa, hålla, hänga, lägga blommorna etc).
Format och val av print alternativ.
Se gärna exempel ovan via länken "Mer exempel fotografier"
Därefter skickar jag ett bekräftelsemail och jag kontaktar dig för en kort avstämning inför fotograferingen.

Fotograferar du bara buketter?

Nej, absolut inte. Snarare inte. Enskilda blommor, gräs, strå eller vad som är väldigt fint bara det.
Med brudbuketter är det annorlunda. Då vill man troligen ha hela buketten på ett eller annat sätt med i bild. Även torkade blommor fotograferar jag gärna.

När ska jag lämna mina blommor?

Du lämnar blommorna till mig dagen innan eller på morgonen vid fotograferingstillfället beroende på blommornas hållbarhet. Du kan sedan hämta dem på kvällen eller dagen efter. Du är inte med under fotograferingen.

Kommer du och fotograferar i min trädgård?

Din blomsterglädje är en tjänst och produkt där jag utövar min kreativa förmåga att skapa fotokonst i enlighet med min bildstil. Om man har en trädgård och något i denna som man vill föreviga hjälper jag gärna till med det om jag efter besök och min bedömning kan se att förutsättningarna för att skapa något fotografi i enlighet med detta finns.

Vad kostar det?

När jag skapar min fotokonst lägger jag ner stort engagemang och tid på att få fram något vackert. Jag är också noga med förberedelserna innan som också tar en stor del av tiden. Och själva fototillfället och editeringen efteråt som slutligen leder fram till ett vackert personligt konstverk. All denna tid och kreativitet ingår i prisbilden enligt nedan: (inkl. moms. exkl print och ram)
Ett fotografi: 2500 kr
Två fotografi: 4000 kr
Tre fotografi: 5000 kr

Extra: personlig rådgivning som går utöver den rådgivning som ingår (dvs avstämning kring det frågeformulär som ska besvaras inledningsvis) (exempelvis hembesök, inredningstips etc).
1500 kr

hur ser leveransen ut?

När du godkänt fotografiet eller fotografierna skickar jag dem till print.
Bor du nära ; Höllviken, kommer du och hämtar efter mail från mig. Frakt tillkommer om du bor längre ifrån. Fotografiet är då väl emballerat och kan skickas utan risk för skada.

Inspirationsbilder med olika typer av ramar kan också skickas över för att underlätta beslut kring val av färg på ram och ev passepartout.

Fotokonst Dina Blomsterminnen
Fotokonst Dina Blomsterminnen.