“Sveriges artrika skogar minskar i snabb takt och ersätts av planteringar, vilket får allvarliga konsekvenser för djur och natur. Utarmningen har skett i det tysta. Vi vill vara med och ge skogen en röst! Genom att delta i vår "Hemma i skogen"-vecka så bidrar du också!”

Fotokonst för mental närvaro och välmående med hjälp av naturen


Under sportlovsveckan på Urban Balance club med temat ”Hemma i naturen” erbjuds en vecka med yoga, yogapromenader/breathwalks, skogsbad och naturfotokonst från Rankellfoto.

Under v.8 - v.12 finns 17 st inramade naturfoton att beskåda och köpa med sig hem. Du har möjlighet att titta på tavlorna före, under och efter ett yogapass eller under lördagens extra öppettider, 27/2 kl. 11.30-15.00 samt också se dem här digitalt. 


SPORTLOVS ERBJUDANDE v.8
Pris. f r om 395 - 595 inkl ram ( pengarna för ramen skänks till kampanjen Tyst skog ). Varierad storlek inkl ram ( 30x40, 40x50 och 50x70) ljus trä, kork, mörk trä). Printade på matt fint fotografiskt papper.Tavlor för återhämtning hemma eller på arbetsplatsen.Naturen lugnar våra sinnen och att vila ögonen på naturbilder hjälper hjärnan att uppleva liknande stimulans,

Detta fungerar bevisligen då hjärnan enligt forskning kan bli stimulerad av visuella intryck som ligger nära verkligheten.


"Låt ditt hem växa med naturfotografi på väggarna"


Hemma i Naturen - Fotokonst - Skog

Hemma i Naturen - Fotokonst - Skog

UTSTÄLLNINGEN


Naturfoto konst Skogen Rankellfoto

Utställning Hemma I Naturen - Rankellfoto Naturfotokonst - UBC v.8 - påsk 2021

Naturfoto konst Skogen Rankellfoto

Utställning Hemma I Naturen - Rankellfoto Naturfotokonst - UBC v.8 - påsk 2021

Köp tavla Sportslovserbjudande (v.8)


Du kan antingen köpa en tavla på plats hos Urban Balance studio i samband med att du besöker studion och utställningen fysiskt. Läs mer om programmet under ”hemma i naturen”-veckan och öppettider här >>. Du kan också köpa en tavla här online. 

 

Du köper en tavla online genom att ange namn och e-postadress, mobilnr och vilken tavla du vill köpa (ange nr).

Pris:

Storlek 50x70 = 595 kr inkl ram ( pengarna för ramen skänks till kampanjen Tyst skog )

Storlek: 40x40= 450 kr inkl ram ( pengarna för ramen skänks till kampanjen Tyst skog )

Storlek: 30x40 = 395 kr inkl ram ( pengarna för ramen skänks till kampanjen Tyst skog )

 

Vi fraktar inte tavlan. Du hämtar själv din tavla hos Urban Balance Studio, Sunnanväg 18 E i Lund, genom att välja det alternativ som passar dig bäst. Ange i rutan Leverans av tavla

A. Hämtar tavlan vid nästa kurstillfälle jag kommer till studion

B. Hämtar i studion på avtalad tid. Vi mailar dig inom någon dag för att boka in en tid som passar dig.

 

Du swishar din betalning för tavlan direkt i samband med att du fyller i beställningsformuläret här bredvid! Sätt ett kryssa att du har betalt och vi registrerar att tavlan är din. 


Skog. Fjäll. Hav. Flora

Fotokonst från Rankellfoto andas verklighet och en känslan av att vara där. Dofter av blöt mark, hav, blommor, skog. Stillhet och tystnad.


Inspo / bloggen