Dina Dagar 2021 - kalender

Varje dag är din dag. Dina dagar ett helt år, här och nu. Att ta hand om dem på bästa sätt. Denna kalender vill inspirera till just detta. Varje månad har ett litet citat för att att påminna om vår egen förmåga att påverka varje dag i den riktning vi önskar.

till butiken

12 st Fotografier att spara

När månaderna är förbi kan man fint klippa ut och spara fotografierna. Som små tavlor, bokmärken, födelsedagskort eller till precis det som du önskar.

till butiken

Sista sidan - Kom ihåg blad

Sista sidan är tom. Här kan man om man vill skriva ner viktiga små personliga påminnelser som ger energi och fokus till här och nu under årets alla dagar.

till butiken

Presentkort

Ett fotografi eller en fotografering är en hållbart långsiktig gåva. Det är något speciellt med fotografier man får och ger. Presentkort från Rankellfoto kan innehålla ett eller flera fotografi från shop.rankellfotos kollektioner eller en fotografering, porträtt, landskpsporträtt, still life, natur.

till butiken

Fotografier som skänker värme till kala väggar och inspirerar till en varm och harmonisk inredning


Fotografier Prints

till aktuella kollektioner

Mindful + Foto i ett påminnelsekuvert

Fotografier för en stunds stillhet. Sju fotografier och mindfulnessövningar för daglig reflektion och inre lugn, samlade i ett litet mjukt grått kuvert i fleece (A5). Lätt att ta med vart du än går, vart du än är. En påminnelseövning och ett fotografi per dag, 15 minuters stillhet och inre lugn och reflektion.

till butiken