Bildmaterial företag

Bilder som kan berätta en historia, illustrera ett budskap och förmedla en känsla

Jag hjälper företag och entreprenörer som vill ha en egen bildbank med bildmaterial som berättar och förmedlar vad företaget står för. Visuell kommunikation som förmedlar verksamhetens värdeord, som visar vad man kan och erbjuder. Bilder som stärker varumärket. Ett autentiskt visuellt innehåll stödjer och boostar er som personer och ert företag, och varumärket bakom.

Kreativt, roligt och proffsigt projekt. Kan varmt rekommendera rankellfoto, Jessica fångar känslan och förmedlar det otroligt snygg genom bilderna.

#kundfeedback

Som fotograf med en bakgrund i miljö och hållbarhet kan jag stöta din vision eller hjälpa till att utveckla kreativa koncept. 

Personliga bilder skapar en mer trovärdig och djupare kontakt med målgruppen. Det skapas relationer mellan varumärket och målgruppen.

Jag hjälper företag med Stilleben & Livsstilsfoto. Stilleben och "små miljöer" kan skapas både utomhus i omgivningarna här i Skåne och inomhus i studio i Rängsand. Vackert dagsljus eller studioljus kan användas. Livsstil storytelling med mer omfattande setup eller on location.


Rankellfoto fotar också på distans. Vi gör av stämningar online och ni behöver inte vara med under själva fotograferingen. Mer info om Distans Fotografering finns längre ner på sidan.


FAQ

HUR GÅR EN DISTANS FOTOGRAFERING TILL?

Vi diskuterar ditt fotoprojekt via telefon eller på skype eller zoom och sedan kommer Rankellfoto att skapa en mood board, så att vi kan fastställa den stil du letar efter. Du får också svara på en inledande checklista med frågor kring specifika områden såsom format, varumärke, målgrupp etc.

Rankellfoto förbereder fotograferingen och fixar relevant rekvisita och bakgrunder och företaget skickar produkterna så att Rankellfoto kan börja fotografera dem. Rankellfoto stylar och fotograferar produkterna, skickar några test bilder och sen fotograferas produkterna enligt överenskommelsen. När fotona har redigerats får företaget dem via ett lösenordskyddat onlinegalleri och produkterna skickas/lämnas tillbaka.

Hur ser mitt arbetsflöde ut?

Jag jobbar alltid så här;
1. upppstartsmöte live, online, mail
2. rådgivning, förslag och moodboard, planering av fotografering (scener)
3. fototillfället
4. efterbehandling
5. leverans

Vad handlar uppstartmötet om?

I det här skedet diskuterar vi viktiga detaljer om projektet. (Antal bilder, användning, kreativa förfrågningar osv.) Målgrupp, varumärkesvärden, färger, etc.

Konsultation

Jag jobbar med konsultation i de fall mina kunder behöver hjälp i den kreativa processen.

Vad ingår i mina priser?

Mina priser inkluderar två delar:
Del 1 förberedelser inför fotograferingen och själva fototillfället (fast pris)
Del 2 inkluderar: (pris / bild )
- import av filer, märkning och sortering,
- urval, grov bildbehandling,
- val av favoritgalleri,
- redigering, leverans
Alla anpassningar som separat beskärning och digital leverans i olika varianter för tryck och webb kommer att läggas till. Samt svartvitt.