Företag

Bilder som visar vem du är och vad du gör är viktiga för ditt företag, det stärker varumärket. Ett visuellt innehåll stödjer och boostar dig som person, ditt företag och ditt varumärke.

Det är viktigt att synas. När du har personliga bilder i din bildbank skapar du en mer trovärdig och djupare kontakt med dina kunder.

Jag hjälper företag med livsstilsfoto och produktbilder främst i naturliga och skapade miljöer. Stilleben och "små miljöer" kan skapas både utomhus i omgivningarna här i Skåne och inomhus i studio.

Jag erbjuder tre typer av bildpaket till ditt visuella innehåll där du får bilder så att du kan marknadsföra dig för dina kunder på ett personligt, autentiskt sätt.

Bildpaketen är ett sätt att investera i ditt visuella innehåll.

Du kan läsa mer om mitt arbetsflöde och vad som ingår i mina priser under FAQ längst ner på sidan.

Standard

Visuellt innehåll - livsstilsbilder
Vi planerar och genomför fotograferingar för dig och ditt företag och du får högupplösta bilder till ditt visuella innehåll. Offert på antal timmar

Pris / tim

Prenumeration

Visuellt innehåll - livsstilsbilder
Vi inleder ett samarbete där du får högupplösta bilder under året för ditt visuella innehåll. Vi planerar och bokar in lifestyle fotograferingar vid olika tider på året , i avtalet sätter vi upp antal timmar / tillfälle

Pris / timme

In house

Jag är er inhyrda fotografkonsult . Jag hjälper och stöttar er i ert löpande behov av livsstilsfoto till ert visuella innehåll. Vi planerar och syr ihop ett samarbete som passar ert specifika behov.

Kontakta mig


Vill du veta mer?

FAQ

Hur ser mitt arbetsflöde ut?

Jag jobbar alltid så här;
1. upppstartsmöte live eller online
2. välkomstpaket, förslag och moodboard, planering av fotografering (scener)
3. fototillfället
4. efterbehandling
5. leverans

Vad handlar uppstartmötet om?

I det här skedet diskuterar vi viktiga detaljer om projektet. (Antal bilder, användning, kreativa förfrågningar osv.) Målgrupp, varumärkesvärden, färger, etc.

Vad ingår i mina priser?

Mina priser inkluderar två delar:
Del 1 handlar om förberedelser inför fotograferingen och själva fototillfället.
Del 2 inkluderar:
- import av filer, märkning och sortering,
- urval, grov bildbehandling,
- val av favoritgalleri,
- redigering, leverans
Alla anpassningar som separat beskärning och digital leverans i olika varianter för tryck och webb kommer att läggas till. Samt svartvitt.