Vi skapar din personliga fotovägg

Här skapar vi din personliga fotovägg med bilder som passar ihop och som säger dig något, 

Mitt koncept "Personlig fotovägg" är en tjänst där vi planerar och skapar bilder som kommer att skapa en berättelse för dig. Istället för att köpa bara prints online får du en egen bildvägg med personliga hjälp. Du väljer en tavelhängning för fotoväggar och vilken typ av bilder från mina fotokonstkollektioner och om vi ska skapa någon ny personlig bild. Då bokat vi även in en foto session.

Vi bestämmer hur många bilder du vill ha beroende på vilken typ av vägg du ska fylla, sedan tittar vi på tema, färgpalett och vilken typ av historia du vill berätta, 

Vi inleder uppdraget med ett uppstartsmöte, där sätter vi stilen för din personliga tavelvägg,

Skicka ett mail så hörs vi vidare kring dina tankar och idéer! Du kan alltid kombinera dina personliga bilder med fotografier i min print shop.

Exempel på personlig fotovägg - din historia. Fyra bilder; lanskapsporträtt, natur, detaljbild. Färgtema: grön, brun, beige, grått - ett stillsamt liv.

Personliga porträtt

“Bilder som kan sitta uppe på en vägg länge. Ett ögonblick när alla är samlade är värdefullt.”

“Ansiktslösa porträtt är fantastikst roliga att skapa, både för mig som fotograf och för den eller de som ska fotograferas. Det finns liksom inga gränser för vad man kan göra så tillsammans hittar vi på något. Ett ansiktslöst porträtt på väggen tröttnar man inte på och det kan hänga uppe länge”

“Favoritträdet, en speciell plats kan vara så mycket. Men man vet vart det är och att få ta ett landskapsporträtt där blir ett bestånde minne att fylla sin vägg med”

Fotokonst av dina blommor


Vackra blommor får vi vid flera tillfällen under livet. Blommor som betyder mycket och skänker blomsterglädje, både när vi vill fira och när vi behöver lite omtanke. Tyvärr får vi njuta av dem under allt för korta stunder. Men där vill jag hjälpa till att skapa fotokonst av dina blommor som du vill föreviga. Vackra trädgårdsblommor, brudbuketten, födelsedagsbuketten, välkommen till världen buketten, och precis vilka blommor som.

Kontakta mig mer för mer information och hur det går till och vad man kan göra.


FAQ

Skapa din egen personliga fotovägg, vad är det?

Mitt koncept "Personlig fotovägg" är en fotografering där vi planerar och skapar bilder som kommer att skapa en unik berättelse för dig. Istället för att köpa mass producerade prints online får du en egen tavelvägg med personliga bilder.
Du väljer vilken typ av bild / bilder och format du önskar från någon av mina kategorier
- dina omgivningar - landskap,
- ansiktslösa porträtt,
- landskapsporträtt
- stilleben,
- bakgrunder med text citat

Du kan alltid också köpa tavlor från min print shop och kombinera med.

Hur ser ditt arbetsflöde ut?

Jag jobbar alltid så här;
- uppstartsmöte, mail eller samtal där vi kommer överrens som vilken tavla vi ska skapa. Vi bokar tid och plats.
- Efter foto tillfäller ges du tillgång till ett galleri där du kan välja ut din / dina favoriter.
- Efter redigering godkänns tavlan / tavlorna innan de går till print.
- Leverans

Vad ingår i dina priser?

Mina priser inkluderar två delar;

Del 1 handlar om förberedelser inför fotograferingen och själva fototillfället.

Del 2 inkluderar
- import av filer, märkning och sortering,
- urval, grov bildbehandling,
- val av favoritgalleri,
- redigering,
- godkännande
- print
- leverans
Alla anpassningar som separat beskärning och ev digital leverans i olika varianter för tryck och webb kommer att läggas till. Samt konvertering till svartvitt.

Kan jag beställa utskrifter av dig?

Ja det går fint. Du köper mina prints via min print shop och kunduppdrag levereras via ett kundgalleri med personlig länk. Vald favorit skickas sedan för print. Leverans kan ske både med och utan ram (svart, vitt, trä) samt canvas. Mer info om detta ges vid uppstartsmötet.