hitta den perfekta platsen...

Location scouting, om att hitta den perfekta platsen för en fotografering. Låta omgivningen, platsen förstärka varumärkets känsla och story.

Vad ska människor känna när de ser eller tänker på varumärket?

Vilka visuella element representerar varumärket och varför?

Vilka färger representerar varumärket och varför?

Vilka bilder och vilken estetik inspirerar varumärket?

Delarna skapar processen som leder fram till den "perfekta" platsen. Men som med allt annat i livet behöver perfektion blandas upp med en lika stor portion lekfullhet, nyfikenhet och öppenhet för det som är och surfa på vågen.

Inget är statiskt. Människor, natur och stämning pågår här och nu, och precis så blir en fotografering med. Ramar finns. Tanken bakom är noga förberett. Planering och förberedelser skapar det bästa förutsättningarna för att skapa de bilder som varumärket behöver. Skapa och förbereda scener. Identifiera bildformat så att bilderna kan visas på bästa sätt i olika kanaler.

Men sen, on location - fotograferar vi. Och det är här det skapas. Den verkliga känslan. Den fångas här och nu.


Falsterbo. Kämpinge, Fredshög eller Ljunghusen, platser som blev utgångspunkt för att skapa varumärkesbyggande bildmaterial åt ett företag.

Känslan av natur, lugn, hållbarhet. Varva ner. Reflektera. Bara vara. Samla inspiration och andas. Ett hållbart liv. Dessa känslor ska människor känna när de ser och tänker på varumärket. Platsen, dagen är bokad. Förberedelser med "scener", rekvisita, format är klart.

Vi möts och skapar tillsammans en känsla av här och nu på en fantastisk plats med ett varumärke som andas just detta.

Vi har hittat den perfekta platsen,


//Jessica