Rankellfoto i samarbete med Lotta Ihse under namnet Byrå Grön www.byragron.se

Hållbara företag

Skapa förutsättningar för att driva företaget mer hållbart och kommunicera företagets arbete till målgrupper och intressenter med hjälp av väl genomtänkta foton, enklare film och text.

Boka ett möte via zoom för ett förutsättningslöst inledande möte.


HÅLLBARHETSKOMMUNIKATION

Hjälp och stöd med marknads- och kommunikationsstrategi, textarbeten, copy och en del AD-jobb såsom loggor, tonalitet och formspråk, varumärkesbyggande samt affärsutveckling mot hållbart företag och företagande erbjuder Rankellfoto i samarbete med Lotta Ihse. Under namnet Byrå Grön kan vi tillsammans arbeta fram en hållbar strategi, texter och en personlig bildbank för hållbarhetskommunikation och varubyggande utåt, mot den målgrupp man vill engagera, inspirera och utbilda.

Lotta har en lång och gedigen bakgrund med flera års erfarenhet inom reklambranschen och tillsammans kan vi erbjuda helhetslösningar kring varumärkesbyggande, strategi och socialmedia tillsammans med bild och kortare film. Besök gärna vår gemensamma site www.byragron.se


BILDKONSULTATION


Vissa uppdragsgivare vet exakt vilket bildmaterial de behöver och vill ha och andra inte. Här hjälper Rankellfoto till i den kreativa processen som rådgivare och bollplank. Bildidéer men även mer strategiskt med bildpolicy och bildstrategi.

KOntakta oss

“Vill du ställa om till att växa mer hållbart och ta ansvar för vår gemensamma planet? Vi kan hjälpa dig att identifiera ditt företags möjligheter att ställa om till en mer hållbar verksamhet.”

—Lotta & Jessica