November 28, 2021

Julinspiration

Bildpaket Högtid, Produktfoto

En jul story med fokus på smak, doft och lite dynamisk stillhet...


En höst som gick otroligt snabbt. Till en tidig jul. Första advent redan i november. Ett år sedan sist. Snart dags för en summering, en stilla återblick. Om än en konstant process som löper på, livet och arbetslivet. Allt pågående men en balans vi utforskar dagligen. Men ändå en summering av året som om en månad från nu övergår till 2022.

Men först jul. Smakerna, stämningen, känslan och musiken. Det mysiga ljuset i årets mörkaste månad. För visst är det dofterna och tonerna som gör julen.

Lussekatter, pepparkakor och kanske lite pyssel. Vika julstjärnor av vitt papper, hur enkelt som helst. Vi veck några stycken. De blev inte perfekta, men de blev fina och enkla. Och lagom för oss. Varken mer eller mindre, utan precis just så, som vi. Vår jul. Din jul, er jul. Så som den är bäst för er, alla var och en på sitt sätt, så ska det vara, då är det en perfekt jul.

Årets mini jul fotosession med ett fåtal produkter är just så, enkel till tonerna av naturen, vitt och mörkt. Kryddade med energiskt, glädjefullt gult och något litet magiskt i guld. Två olika bakgrunder för att hålla ihop historien, kombination av ovanifrån och rakt framifrån ger lugna kompositioner. Och en harmonisk enhetlig färgskala med inslag av kontraster. En jul story med fokus på smak, doft och lite dynamisk stillhet.

Önskar en god jul,

//Jessica


Olof Viktors Skorpor
Pågens Lussekatter
DIY julstjärna i papp
Pågens lussekatter, Olof Viktors Skorpor, DIY julstjärna i papp
DIY julstjärna i papp
Choklad praliner
Bengtssons ost, produktfoto, Choklad, DIY julstjärna i papp
Olof Viktors skorpor, produktfoto
Olof Viktors skorpor, produktfoto