June 21, 2023

Sommar och inspiration

Äkta bilder, Bildpaket Högtid, Lifestylefotografering

Vad inspirerar dig..


Att jobba i ett kreativt yrke gör vi nog alla mer eller mindre, fast på olika sätt. I min vardag så handlar det om att skapa inspirerande och ibland även informativt bildmaterial, så väl stillbild som rörligt material. Visst kör vi fast lite då och då,, kanske när det varit mycket och snabbt tempo ett tag, då skapar vi stress och kreativitet får inte plats på samma sätt. Återhämtning och att skapa luckor för att låta sinnet vandra fritt är precis just det vi behöver då. Strax efter och i detta finner vi det där Flowet vi så gärna vill åt. Strävan och prestation går inte väl i hand med flow och inspiration till skapande,

Några dagar i slutet av juni, strax innan midsommar, blev det just så, ett ett par dagar av återhämtning för att vandra fritt i eget skapande,

Fånga det som just då känns skönt och härligt, det blev sommaren.

Nya fynd till rekvisita förrådet, jordgubbar , en midsommarstång, och mig själv, vara med mig själv, det är just så det blev i mitt fria vandrande för en stund, Inte för att det egentligen skiljer sig så mycket från när jag skapar innehåll åt andra, jag låter mig vandra fritt där med för en stund , det har visat sig vara en bra väg i den inledande processen,

Ofta när jag möter mina kunder är det ofta utmaningen med tid att tänka ut och hitta på kreativa lösningar för de bilder de behöver. Och hur allt i färg, form och stil ska hålla ihop bilderna. 

Jag älskar denna kreativa process och det är här jag lägger mycket arbete för att skapa något som känns inspirerande för kunden. För mig blir det en lekfull process som processar fram ett resultat.

Ett resultat där kundens önskemål och mina idéer smälter fint samman,


Så jag tänker, låt oss ge oss själva en lekfull sommar, för att ge oss själva en god start inför höstens olika projekt och deadlines, visst känns det som en härlig plan!

//Jessica

Kort rörligt material Personligt Varumärke