Hemester, swemester en slowmester...


Blir du stressad av att det snart är semestertider och att det känns som att denna tid måste fyllas med en massa perfektion, krav och måsten. Eller är semester för dig just det motsatta, där inga krav, ska, borde eller måsten ska få komma i mellan dig och dina lediga veckor?

Aktiv semester eller att ta dagen som den kommer. Precis så som man vill ska det få vara. Olika, unika - precis så ska våra lediga dagar se ut tycker jag. Njuta av ljuset, maten, säsongens grönsaker, färg, vind och vatten.

Precis så, bilderna visar på min sommar - några bilder från uppdraget för Waldrauds nya sommarnyheter - unika kläder för barn - Starstyling - alla med sitt unika tryckta uttryck och runda färgklickar på mjuka sköna avslappande tröjor. En dag på Kämpingestranden i Höllviken fotar vi en tidig morgon. Toppen morgon och solen går precis lite i moln, perfekt för att få fram klädernas fina struktur, färg och kvalitet. Glada barnmodeller och så har vi skapat bildmaterial till Waldrauds kommande nyhetsbrev och webshop.

Krispiga grönsaker och de vilda blommornas dag, den 20 juni. En kall utedusch med biologiskt nedbrytbart tvål från Sjö&Hav och sen en stunds avkoppling i skuggan, lite korsord och en kopp kaffe,

Jo men precis så , känns bra. För mig en dag i juni. Den riktigt lediga semestern utan uppdrag låter sig vänta några veckor till. Men en långsam nedtrappning som det här, är skönt.


Jag önskar dig en skön sommar, på ditt unika sätt så som du vill. Fyll dina dagar med det som gör dig glad och njut av vackra Sverige,

//Jessica