December 4, 2020

Filtar & mossbollar

Hem, Produktfoto

Värme och gemenskap

Varma , fina filtar och mossbollar. Adventsfotografering och nya produkter i miljö. Inspirationsbilder för webshop och instagram inlägg.

En del av vad Rankellfoto gör och älskar att göra. Hållbara produkter och sköna miljöer, fina samarbeten och inspirerande möten. Precis så, försöker jag driva min verksamhet. Bildmaterial som skapar möten och relationer och inspirerar för en hållbar livsstil. Långsiktiga relationer, återkommande samarbeten med drivna och medvetna entreprenörer och företag.


Konsumera långsiktigt och medvetet och att få vara en del i att kommunicera och förmedla denna känsla med bilder. Det finns många företag idag som har ett tänk och driv som går mot att skapa en medveten konsumtion. Små steg , kontinuitet och ett driv att ständigt jobba för en förbättring både för människor och vår omgivande natur ger oss attraktiva företag som vi gärna samarbetar med och köper av. Deras bilder behöver förmedla just detta. Känslan ska gå igenom bruset. Enkelhet och trovärdighet. En sann önskan om att vilja vara en del av ett hållbart samhälle.

Waldraud - Artist wool blankets

Mossbollar - hållbart adventspynt


"Do it yourself " DIY , lagom projekt efter egen förmåga och kraft. Rimlighet och tankar kring vad som är lagom för dig,

För mig är mossbollar precis en lagom nivå för att skapa lite enkelt adventsmys och pyssel. Enkelt, fint och en mysig stund med någon du tycker om eller bara för sig själv, en lugn stund för att landa lite skönt inför advent.


  • Grönmossa från trädgården (om du har en gräsmatta som min med en massa mjuk mossa)
  • Tidningspapper
  • Ståltråd
  • Fiskelina


Knyckla ihop tidningspapper till bollar i olika storlekar. Lägg över mossan och vira runt ståltråden för att hålla fast mossan. Häng upp i fiskelina i en trädgren. Gå gärna på upptäcktsfärd och leta döda grenar som du kan hänga bollarna i.


Glad advent,

Jessica